About/Contact-NL

 

 
 
 
 

Rimal | Corporate portfolio

Ontwerp en productie label van industrieel ontwerper en kunstenaar Shiva Rimal. In een continu veranderende wereld is ontwerp interdisciplinair; van twee- tot driedimensionaal en van statisch tot dynamisch. Rimal is gespecialiseerd in het mixen van disciplines en stijlen. Deze DesignBlend zorgt voor de beste concepten, visies en formats voor bedrijven en organisaties, vanaf de eerste schets tot het eindproduct. Het netwerk waarmee gewerkt wordt weerspiegelt de breedte van design met specialisten variërend van materiaalbewerkers tot digitale techneuten, tekstschrijvers en fotografische verhalenvertellers. Zo creëert Rimal culturele exposities, verrassende interieurs, showrooms, foyers, restaurants, stands en unieke handgemaakte meubels.

Hier en daar is een uitstap naar (her)ontwerp van huisstijlen, websites en korte filmproducties terug te vinden in deze portfolio. De focus ligt echter bij exclusieve ruimtelijke ontwerpoplossingen voor zowel vaste als tijdelijke projecten vanuit een tijdloos-chique tot rauw-industriële interpretatie.

 
 
 
Shiva Rimal

Geboren in Nepal, geadopteerd, getogen onder de rook van Amsterdam en nog steeds in contact met zijn roots; combineren is een essentieel onderdeel van Rimal‘s leven. Shiva probeert te begrijpen wat dingen mooi maakt. Het is een reis waarin de grens tussen 2 en 3 dimensionaal ontwerpen minder belangrijk is. Op deze manier worden materiaal, kleur, licht, vakmanschap, industrieel ontwerp en de liefde voor woorden gecombineerd in een variatie van projecten.

Contact

Design Atelier
Flevolaan 58
1382 JZ, Weesp
The Netherlands

tel: +31 (0)621 80 22 86
[email protected]

 
 
 

 
 
 

 
 
 

 
 
 

 
 
 

 
 
 

[:en]Designer/Artist Shiva Rimal
www.shivarimal.com

[:nl]Ontwerper/kunstenaar Shiva Rimal
www.shivarimal.com

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Locatie