Rimal | DesignBusiness

Rimal biedt exclusieve concepten voor ruimtelijke inrichting en zakelijke huisstijl vraagstukken voor zowel permanent als tijdelijk gebruik. Het werk weerspiegelt de breedte van design met originele oplossingen voor bijzondere ruimtes, culturele exposities, stijlvolle showrooms, directiekamers, restaurants en unieke handgemaakte meubels.

Ontwerpen is projectmanagement; Soms is het even zoeken naar de juiste benadering, maar vanaf de eerste schets tot en met oplevering is het een helder proces. De stijl gaat van tijdloos-chique tot rauw-industrieel met een combinatie van natuurlijke, tastbare materialen en complementaire grafische elementen. Met meer dan 20 jaar ervaring biedt Rimal een eigen, herkenbare mix van kunst, ontwerp en creativiteit.

Opdrachtgevers  zijn onder andere World Press Photo, KPN, BAM, Nescafé, PLAN, Einhaus, SCA, Mastervolt en tal van andere organisaties. Rimal’s ontwerpprojecten zijn tentoongesteld in steden verspreid over vijf continenten waaronder: Amsterdam, Parijs, München, Moskou, Lissabon, Luanda, Tokio, Sydney en in het hoofdkantoor van de Verenigde Naties in New York.

 
 
 
 

Some
of Our

Valued Clients

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 

 
 
 
 

 

 

 

Over 15 years
Art | Design | Creativity